Anyára hangolva

Mikor gyermekünket várjuk, eltervezzük a születését, a nevelését, mit hogyan teszünk majd, aztán az élet mindent átír. Sokszor a szülés sem úgy sikerül, ahogyan elterveztük, azután a szoptatás sem megy olyan zökkenőmentesen, mint gondoltuk. Ilyenkor nehéz a kérdés: Kihez forduljunk segítségért? A barátnőink más, esetleg ellentétes tanácsokat adnak és mi nem tudjuk, miért sír már 1 órája az a baba…
Hogy édesanyává tudjunk válni/érlelődni, ahhoz bíznunk kell magunkban, el kell
hinnünk, hogy a mi gyermekünknek mi vagyunk a legjobb szülei, ezzel párhuzamosan pedig gyermekünkre kell hangolódni, hogy az a bizonyos ösztön, amely a nőkben születésüktől kódolva van előjöhessen. Ezután már csak el kell hinnünk, hogy amit érzünk jó és kitartóan végigvinni.
Ebben szeretnénk segítséget nyújtani minden leendő és már anyukává vált nőnek.
Gyakorlati ötletekkel, szülés-élményt feldolgozó beszélgetésekkel, szoptatást segítő módszerekkel, a nevelés kérdéseit érintő tapasztalatokkal és ráhangolódást támogató technikákkal várunk szeretettel.
Bátran kérdezhetsz tőlünk ha: elakadtál, megerősítés kell, gyakorlati tanácsokat szeretnél hallani, vagy csak szívesen beszélgetsz.
Várunk szeretettel körünkben minden páros héten Hétfőn 9.30-11.30 -ig  (szept.17.,  okt.1. stb…)
az Erőközpontban, bejelentkezés szükséges.
Cím: Pátzay P. u. 24. fszt.
Csengőgomb: Családi

Könnyed Anyaság Receptje,
a KAR,
amely megóv, felkarol és felemel Téged.

Keress minket:
Tarr Krisztina 20/402-6202 vagy
Györkösné Boros Györgyi 30/221-4218 számon.