“Az igazgyöngy útja” – A LÉLEK spirituális iskolája

— az aktuális IDŐPONTOK ide kattintva az ESEMÉNYNAPTÁRBAN —

„ A spirituális utazás azzal kezdődik, hogy tudtába kerülsz annak, ahol vagy; nem pedig az, ahol lenned kellene rögeszméjével.”

(Sri Amma Bhagavan)

 

igazgyöngy 

AZ IGAZGYÖNGY ÚTJA

– A LÉLEK SPIRITUÁLIS ISKOLÁJA –

 

A VÍZÖNTŐKOR GYÓGYÁSZATA

Kedves Barátaim, Kedves Érdeklődők!

 

2013-ban végre lehetőségem nyílt arra, hogy sokévi tanulás és gyakorlati tapasztalás útján összeállítsak egy iskolarendszerű önmegismerő utat, mely a lélekre helyezi a hangsúlyt, és valóban szükségszerűen magával hozza a tudati változást. 

Az önmegismerő lélek út AZ„IGAZGYÖNGY ÚTJA”nevet kapta, mely a gyöngy születésének, igazgyönggyé válásának alkímiáját személyesíti meg. A spirituális világ mélyebb összefüggéseire helyezi a hangsúlyt, mely egyben jelenti a vízöntő korszakban rejlő gyógyító lehetőségek integritását és a gyógyító ismeretek komplexitását a test, az elme és a lélek valódi egységében.

 

Az iskola rendszerszemléletű, egységekre tagolódik, az egységek egymásra épülnek. Fókusza a lélek természetes világa.

 Az egységek elméletet (világnézet), módszert és sok gyakorlatot tartalmaznak a tanulás során, melyek elsajátításával a betegségek, az élet „árnyoldalai”gyógyíthatóvá válnak 

 

A világnézeti-bölcseleti első tanítási nap 2013. március 10.- én kezdődik, 8.00-15.00-ig tart. Az oktatási csoportok folyamatosan indulnak.

Bemutatkozó előadás 2013. március 08-án 18.00 – 19.00 között lesz, melyről most olvashatsz bővebben.

A VÍZÖNTŐKOR GYÓGYÁSZATA

 

2012 után egy egészen „új” Világ köszöntött ránk. Tőlünk függ, hogy az életünkbe – a tudatosságunk fejlesztésével – mit kívánunk beemelni.

 

 Ugyanis:

 

Minden LÉLEK azért inkarnálódik a Földre, hogy a legtisztább szándékkal kifejezhesse létezését. Segítőket is kap ehhez a szándékhoz: a testet és az elmét. A születést követően e hármasság együttműködése fogja meghatározni azt, hogy az ember milyen életet is fog élni.

 

A LÉLEK igazi célja a Földön a boldogság, az öröm tökéletes állapotának a megélése. Mindannyian ezért a tapasztalatért jövünk. Mégis azt éljük, hogy számtalan korlátba ütközünk, folyamatosan ugyanazokkal a problémákkal nézünk szembe, mígnem megbetegszünk, kapcsolataink szétesnek, boldogtalanok leszünk, azaz valamilyen krízist élünk meg. Mit tehetünk ekkor? Hisz a jelek már a kezdetektől ott voltak…nem voltunk tudatában!

  

A krízis önmagában nem rossz, egy figyelmeztető jel arra, hogy valamit nem teszünk jól, valamit nem vettünk észre, valamit másképpen kell csinálnunk! De vajon hogyan hat ránk, ha életünk során krízisek sokaságával „nézünk” (valóban?) szembe? Észre vesszük-e az intő jeleket, felismerjük- e azokat, megértjük-e az üzenetét, van-e erőnk változtatni magunkon, vagy már betegségek sokaságával küszködünk?!

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan élhetsz teljesebb életet, hogyan valósíthatod meg önmagadat, az „álmaidat”, mit kell átalakítanod Magadban a gyógyulásod, sikered érdekében, látogass el az előadásomra! Ha érzel magadban elkötelezettséget arra, hogy megismerkedj a vízöntő kori gyógyászatban rejlő lehetőségekkel, tudatosságod növelésére, kövesd figyelemmel a www.erokozpont.hu honlapot, ahol tájékozódhatsz a „lélek spirituális iskolájáról”.       

 

NAMASTE

 

Helye: Győr, Pátzay Pál u.24. ( családi nyomógomb)

Ideje: — az aktuális időpontok ide kattintva az ESEMÉNYNAPTÁRBAN —

Vezeti: Jóni Gyöngyi