Magzati oldás és újjászületés, belső gyermek gyógyítása deekshával Győrben

2016. február 21.   10:00–17:00

 

Indiában 4 szakaszra osztják a fogantatástól életünk első 6 órájáig terjedő időszakot: ez a 4 kosár folyamat. Ezalatt a magzat már tudatos, érez mindent, ami körülötte zajlik, ki van szolgáltatva az édesanyja érzéseinek; rajta is ugyanaz folyik át. Ez lenyomatokat hagy benne, az életére vonatkozó hiedelmeket és programokat ír általa. Rendkívül fontos ennek a 4 kosárnak a kitisztogatása, mert életünket alapvetően meghatározó negatív programokat rejthetnek. Ismétlődő kudarcaink, csalódásaink, alapvető elakadásaink okai rejtezhetnek itt.

Annak függvényében, hogy milyennek tapasztaltuk szüleink érzelmeit a babaváráskor, alakítottuk ki első hiedelmeinket önmagunkról. Ha szeretetet tapasztaltunk, örömmel érkeztünk és biztonságban éreztünk magunkat. Ám ha zavar volt a rendszerben, és nem lehetett tökéletesen szép a várakozás az érkezésünkre, különböző romboló döntéseink születhettek magunkról: pl. nem vagyok elég jó, nem vagyok szerethető, máris nem tudok megfelelni és csalódást okozom, bizonyítanom kell a létjogosultságom…

Az itt megírt hitekkel indultunk az életbe, és ezeket a lenyomatokat valósítottuk meg újra és újra a külvilágunkban. A magzati korban, külső hatásokra született döntéseink oly mélyen belénk égetődtek, hogy alapjaiban határozzák meg jelenlegi életünket és a képünket saját magunkról és az életünkről. Az ismétlődő programok az életben, a pozitív és negatív minták születése ehhez a korszakhoz köthetők.

Rendkívül fontos a születés folyamata is, hiszen ennek gördülékenysége, körülményei szintén hatással vannak ránk életünk folyamataiban; mennyire tudunk hatékonyan és gördülékenyen cselekedni; elkezdeni, folytatni és befejezni dolgokat, vagy mennyire várjuk a megváltást, beavatkozást? Egyáltalán, meg akartam-e születni, vagy valami inkább visszatartott? Milyennek láttam bentről a rám váró világot? Most cselekszünk, vagy várjuk a csodát? Tehetetlenek vagyunk?

A belső gyermek gyógyításakor megnézzük, milyen hatások értek az első éveimben, mi alapján élek még ma is, milyennek könyveltem el magam? Mennyire tudok boldog és sikeres lenni az életben, vagy hol játszom újra a magzati vagy kora gyerekkori beragadásaimat? Mik ismétlődnek újra és újra, mikor jönnek elő újra a negatív válaszaim?

A fogantatástól kezdve végigmegyünk a 4 kosár folyamaton; megtapasztaljuk magunkat magzatként és lefuttatjuk újra, milyen minták égetődtek belénk ebben a fontos időszakban. Újraéljük a születést és a fogadtatásunkat, életünk első óráit és a belső gyermek program során az éveit, az onnan hozott következtetéseket magunkra és a világra nézve. Majd a sok felismerés után a deeksha erejével újraírjuk az évtizedes programokat és megszabadulunk a negatív mintáktól. Újjászületünk az örömteli életre, és ezután kitisztogatjuk életünk első 6 évének is a negatív lerakódásait.

Akiknek ajánlom:

– akik ismétlődő problémákkal küszködnek az életben, de még nem találták meg az okát

– akik krónikus önbizalomhiányban szenvednek

– akiknek nehéz volt a születésük/a babavárás időszaka

– akik maguk is anyukákká szeretnének válni és
tudatosan szeretnének felkészülni rá

– akik mindent megtettek, de valamilyen gyökérok még mindig gátolja, hogy kiteljesedjen az életük

– akik küszködnek a magány, elhagyatottság érzésével

– akik nem is szeretnének ezen a világon lenni, elvágyódnak

– akik cselekednének, de nem tudnak; enerváltnak, tehetetlennek érzik magukat

A nap során a két nagy téma mellett csakrameditáció, energetizáló légzőgyakorlat (Ananda Mandala) és persze a deeksha ereje segíti a munkát, a csoport erejével és megosztásával megtámogatva.
+++
Maga a deeksha egy főleg érintés útján adott energia, rendkívül erős felébresztő hatással. Tűhegynyi pontossággal rátapint a külvilági gubancokat okozó belső elakadásokra, és tapasztalati úton ki is oldja azokat. A deekshát kapó személy hamar megtapasztalja az Egység, mindennel való összekapcsoltság érzését, ahol a valóságot olyannak látja, amilyen, és ahol eltűnik minden konfliktus.
A deeksha energiájának forrása Sri AmmaBhagavan, ma élő guruk. Indiából kiindulva, sok ezer deekshaadó hozzájárulásával szerte a világon azon dolgoznak, hogy az emberek egyéni szenvedésének megszüntetésével és a családok szívben történő egyesítésével kiemelkedjen az emberiség a jelenlegi, konfliktusos állapotból.
Jómagam 9. éve dolgozom ezzel az elsöprő erejű energiával és ezalatt megtapasztaltam a saját életemben és mások folyamatában is az óriási minőségi átalakulásokat, nemegyszer szó szerinti csodákat. Évtizedek óta cipelt terhek, kapcsolati problémák oldódtak le a deeksha hatására és vezették el a személyt szívbéli valóságához. Életek virágoztak ki a nyomán, ébredtek az Egység állapotára.

Helyszín: Családi Fejlesztő- és Gyógyközpont, Győr, Pátzay Pál u. 24.

Hozzájárulás: 10 000 Ft

Részvételi szándékod kérlek minden esetben írásban is jelezd felém, akkor is, ha a fb-on jelölted magad. Köszönöm!

További információ és bejelentkezés:
Dányi Andrea
coach, egységtréner, deekshaadó
20 294 0387
andi@onenesscoaching.hu
www.onenesscoaching.hu
Facebook: Deekshás meditációk Győrben
Deeksha Andinál

Szeretettel várok minden fejlődésre vágyót! 🙂