Numerológia

Vajon létezik olyan ember, aki ne tette volna már fel magának ezeket a kérdéseket:

Ki vagyok én? Mi a dolgom? Hogy tudom megvalósítani az életem? – és milyen sokszor hallottuk már ezt is: kódolva volt ez az esemény az életemben…

Kód.

8 901810 000490 vajon ez mi lehet? Ez egy kód… és ez: 10700499-52717792-58200008 – ez is – sőt, még ez is: 1-550613-0118. Mindegyik egy-egy kód, és mindegyik más és más. Az első egy termékazonosító kódja, a második egy bankszámla szám, míg a harmadik egy személyi szám. Távolról mindegyik csak egy számsor. De azok számára, akik ezeket a kódokat megalkották, mindent elárul arról, amihez hozzárendelték…

Létezik egy kód, amivel viszont minden ember rendelkezik. Nincs olyan ember, akinek ne lenne ilyen kódja, ami nem más, mint a születésünk dátuma! Egy számsor, amelyről bátran kijelenthetjük, hogy megismerése megváltoztatja az ember életét!

A születési dátum nem csak egy adat, egy személyes adat, hanem egy kód, egy energia, egy láthatatlan energia, rezgés, mely jellemvonásokként materializálódik.

Egy kód, amely tartalmazza, hogy milyennek kellene lennünk, ha „magunknál” vagyunk, vagyis ha energiáinkat helyesen üzemeltetjük! Ez a kód megtanít minket arra, hogy mik a gyengéink, mik az erősségeink, és a számaink segítségével még a karmánkat is megismerhetjük. Válaszol az élet alapkérdéseire.

Ez a kód mindent elárul rólad, amit csak megtudhatsz magadról! – de csak azoknak, akik értik ezt a kódot.

Legyél hát Te is KÓDFEJTŐ, legyél Te is beavatott! A numerológia az az eszköz, amellyel ez a kód megfejthető!

Az önismeret egyik legkiválóbb eszköze, módszere, immáron több mint kétezer éve…

Szeretettel hívunk a Numerológiai I. tanfolyamunkra.

Részletek:   http://ezoterianet.hu/rolam/