Szülői kapcsolatok oldása deekshával Győrben

2016. február 20.  10:00–17:00

Akik januárban lemaradtak róla, most jöhetnek 🙂

Te milyen kapcsolati problémákkal küzdesz, milyen folyóba lépsz újra és újra? Rendezett és szép a kapcsolatod a Szüleiddel? Milyen mintákat hordozol általuk és viszel tovább a párkapcsolatodba, gyermekeiddel való kapcsolatba? Mersz szeretni vagy félsz az elutasítástól, mert gyerekkorodban nem fogadtak el? Hogyan kapcsolódsz Önmagadhoz, min keresztül kapcsolódsz másokhoz? Kinek a szemén keresztül tekintesz még mindig magadra?

Sri Bhagavan szerint AZ ÉLET KAPCSOLATOK, és a rendezett kapcsolatokkal élő ember boldog igazán. Azt mondja, hiábavaló minden erőfeszítésed életed rendbehozatalára, ha a szüleiddel való kapcsolatodat – akár élnek, akár már nem – rendbe nem hoztad.
Ha anyagiakkal kapcsolatos problémáink vannak, az apánkkal való kapcsolat szorul gyógyulásra, ha pedig szükségtelen akadályokkal találkozunk az életben, az anyánkhoz való viszonyulást kell gyógyítanunk. Nem beszélve arról a női és férfiképről, ami már gyerekkorban belénk égetődött, és azóta is meghatározza saját nőiségünkhöz vagy férfiasságunkhoz, és a másik nemhez való viszonyunkat.

Ezen a napon rálátunk arra, hol akad életünk meghatározó női és férfi alakjával a szívbéli kapcsolódás, és meglátjuk azt is, ez miben akasztja meg életünk különböző területeit. Dolgozunk a negatív tölteteken, régi történeteken; nagy oldásokkal és sok-sok deekshával tesszük felnőttebbé a sérült gyermeket, hogy elindulhasson az együttérzés, és a felszabadult, valódi ÉLETE felé. Végül kérjük a megbocsátás kegyelmét.
A program során energetizáló gyakorlatok, meditációk, csoportos feladatok, és a deeksha áldásos hatását felhasználva gyógyítjuk mindkét szülőnkkel, és a testvérünkkel való viszonyt, hogy visszatalálhasson családunk az Egység állapotába.

Helyszín: Családi Fejlesztő- és Gyógyközpont, Győr, Pátzay Pál u. 24.

Hozzájárulás: 10 000 Ft

Részvételi szándékod kérlek minden esetben írásban is jelezd felém, akkor is, ha a fb-on már jelezted. Köszönöm!

További információ és bejelentkezés:
Dányi Andrea
coach, egységtréner, deekshaadó
20 294 0387
andi@onenesscoaching.hu
www.onenesscoaching.hu
Facebook: Deekshás meditációk Győrben
Deeksha Andinál

Szeretettel várok minden fejlődésre vágyó gyermeket! 🙂