Tarot tanfolyam

Tarot I. tanfolyam,
ahol megismerkedhetsz a kártyával, annak működésével és néhány egyszerű kirakási móddal, mindezt szeretetteljes és vidám légkörben.

Időpont: Havi rendszerességgel.
Tematika, Érdeklődés: 20/402-6202

Mottó
„A tarot kártya semmi olyat nem tud Neked mondani, amit ne tudnál…”

Osho

Bizonyos élethelyzetekben, amikor túl sok külső hatás éri az embert, és hirtelen nem képes feldolgozni azokat, mert nem jut rá elég idő, vagy több energiát fordít más dolgokra, mint önmagára, a lélek háborogni kezd. Van, aki ezt a „felháborodást” észreveszi, van, aki nem. Van, aki rájön arra, hogy tudomásul kell vennie önmagát és ugyanolyan odafigyeléssel fordul önmaga belső világa felé, mint ahogyan máskor a külvilág dolgaira és történéseire figyel. Ehhez az önfelfedezéshez, a belső utak végigjárásához, viszonyaink és viszonyulásaink megismeréséhez pontos és kész térképet nem kapunk, de sok segítség áll rendelkezésre.

Ezek közül az egyik a tarot, ami egy adott helyzetre vonatkozóan tükörként értelmezhető, de abban az esetben, ha cselekvéseink alternatíváit szeretnénk megismerni, akkor akár olyan is lehet, mint egy iránytű. Elgondolkodtat és inspirál. A tarot jeleinek, szimbólumainak, színeinek és összefüggéseinek kifejtése segítheti a helyzetmegoldásokat, a lelki és a szellemi továbblépéseket.

Nem hiszek a véletlenekben – a dolgok nem történnek csak úgy! Nem történik semmi sem véletlenül veled vagy velem… az sem véletlen, hogy ezeket a sorokat olvasod!

Ne azt kutasd, hogy mi fog történni veled, hanem, hogy miért történik veled éppen az, ami történik veled… mit kell ebből megtanulnod, vagy éppenséggel mitől ment meg!

Tarot I. – Egynapos kurzus

Egy nap alatt senkiből sem lesz Mester – de minden út az első lépéssel kezdődik. Most ezzel az első lépéssel, ezzel az egynapos tanfolyammal egy olyan lépést tehetsz meg, amelyről tényleg azt fogod mondani, hogy megváltoztatta az életedet!

A hallgatók megismerkednek:

o A Tarot kártya használatának, etikai és morális szabályaival

o A kártya beavatásával, tartásának, tisztításának szabályaival

o Lapok jelentésével, a rajtuk látható szimbólumok értelmezésével

o Lapok párosításával

o Kérdezés művészetével

o Kirakásokkal: mikor mit lehet, mit célszerű kirakni

o Sok – sok gyakorlás

A tanfolyamon mindenkinek a saját kártyáját kell használnia, ezért kérek mindenkit, hogy hozzon magával egy Rider Tarot kártyát

Legyél hát Te is „Tarot ipari” tanuló, legyél Te is beavatott! A Tarot kártya az az eszköz, amellyel bepillantást tehetsz előző életedbe, karmád megértéséhez!

Ez a tudás az egyik legősibb rejtett (Ezoterikus) tudás, amelybe most bepillanthatsz…

Szeretettel hívunk a Tarot I. egynapos tanfolyamára!